Το Z Palace


Το Ξενοδοχείο

Το Hotel Z Palace & Congress Center είναι ξενοδοχείο 5 αστέρων του 2000, το οποίο σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο, προσφέρει τη πολυτελή διαμονή και την εμπειρία της φιλοξενίας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στους επισκέπτες του.

Tο υψηλού επιπέδου service του, η άψογη εξυπηρέτηση, οι άνετοι χώροι του και η μοναδική του αρχιτεκτονική έχουν κερδίσει την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη όλων των ταξιδιωτών με απαιτήσεις, που επισκέπτονται την πόλη.

Διαθέτει 97 δωμάτια εκ των οποίων δωμάτια μη καπνιστών και δωμάτια για άτομα με ειδικές ανάγκες.

Υπάρχουν πολλοί τύποι δωματίων που μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες του κάθε επισκέπτη μας, με δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους.

To Hotel Z Palace & Congress Center φιλοξενεί υψηλού επιπέδου επαγγελματικές συναντήσεις, ημερίδες, συνέδρια και κοινωνικές εκδηλώσεις καθώς είναι από τους κορυφαίους οικοδεσπότες επιχειρηματικών διοργανώσεων στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Χώροι

And now relax

Τοποθεσία


 

Που θα μας Βρείτε

Σε απόσταση αναπνοής από την καρδιά της πόλης, μακριά όμως από τους πιεστικούς καθημερινούς της ρυθμούς, το Hotel Z Palace & Congress Center είναι εύκολα και άμεσα προσβάσιμο από κάθε σημείο της.

Πολυτέλεια, κομψότητα, παροχές, πρόσβαση από κάθε σημείο ένα ξενοδοχείο πραγματικό δώρο της φιλόξενης Ξάνθης.

Απέχει 800μ. από το κέντρο της Ξάνθης και ένα χιλιόμετρο από την υπέροχη παλιά πόλη. Ο σιδηροδρομικός σταθμός της Ξάνθης απέχει μόλις 500 μέτρα, τα ΚΤΕΛ Ξάνθης 600 μέτρα και το Αεροδρόμιο της Καβάλας βρίσκεται μόλις στα 25 χιλιόμετρα.

Παροχές & Χώροι

Ανακαλύψτε την πολυτελή διάσταση της φιλοξενίας μέσα από τις παροχές και τους χώρους του ξενοδοχείου μας.

Επίσης μπορείτε να γνωρίσετε τα εστιατόρια μας "L'Etoile" και "La piscine" και να γευτείτε τις μοναδικές γεύσεις τους
και να δοκιμάσετε τα υπέροχα bar "Ζ Bar" και "Z Pool Bar" για μοναδικές στιγμές χαλάρωσης.