Φαγητό & Ποτό

Εστιατόρια & Bar

Restauran L'Etoile

Δεν χρειάζεται να πάτε μακριά για να βρείτε τις αυθεντικές γεύσεις

Ακριβώς κάτω από το δωμάτιό σας, εντός του ξενοδοχείου βρίσκεται το πολυτελές εστιατόριο μας "L'Etoile".
Το Restaurant "L'Etoile" είναι το all season restaurant του ξενοδοχείου που μπορείτε να γευματίσετε από τις 14:00 έως τις 23:00 και να δοκιμάσετε το λιτό αλλά ταυτόχρονα πολυτελές μεσογειακό μενού του με πραγματικά προσιτές τιμές.

Restaurant La Piscine

Το Restaurant "La Piscine" συνδυάζει το προσιτό με την πολυτέλεια με σαγηνευτικό τρόπο.

Από τη μία, ο μαγευτικός χώρος του Ζ Pool bar, πέτρα και γαλάζιο “παντρεύονται” ιδανικά με τις πράσινες λεπτομέρειες του ζωντανού κήπου.
Από την άλλη, οι γεύσεις. Εδώ, η απλότητα συναντά τη δημιουργικότητα & τη φαντασία. Μπορείτε να γευματίσετε από τις 19:00 έως τις 23:00 την θερινή σεζόν..


Z Bar

Το Z bar βρίσκεται στον εσωτερικό χώρο του ξενοδοχείου και είναι ιδανικό για στιγμές χαλάρωσης καθώς επίσης και business meettings στον όμορφα σχεδιασμένο χώρο του φτιαγμένο από ξύλο και παρκέ.

Επίσης στην Full HD TV μπορείτε να δείτε σημαντικά αθλητικά προγράμματα. Coctails και ποικιλία ποτών είναι στη διάθεση σας καθώς επίσης μπορείτε να γευματίσετε διάφορα μικρά γεύματα.

Ζ Pool Bar

Το Z Pool Bar είναι διαθέσιμο τους θερινούς μήνες και από τις 10:00 έως τις 24:00 μπορείτε να ζήσετε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης.

Με καφέ δίπλα στην μαγευτική πισίνα, σνακ, coctails έρχονται και δένουν σε όλη αυτή την ειδυλλιακή ατμόσφαιρα.